Website Spain Online volledig vernieuwd

De website van Spain Online is volledig vernieuwd. Vanaf nu met nog meer informatie over de Costas, de autonome gebieden en de steden. Actueler dan ooit. Op deze pagina leggen wij u in het kort uit hoe u door de site kunt navigeren.

Wat is er veranderd

De layout van de website is volledig onder handen genomen en bijgewerkt naar een nieuw en eigentijds online magazine vol met informatie en eigen fotomateriaal van Spanje. De komende tijd zullen wij deze informatie nog verder gaan aanvullen, bijvoorbeeld ook met videobeelden. Verder hebben we er met de nieuwe layout voor gezorgd dat de website beter geschikt is voor mobiele apparaten. Ook maken we voortaan gebruik van tags, waardoor er nog makkelijker door de website kan worden genavigeerd. Nieuw is ook onze rechtstreekse koppeling met onze Facebook-pagina.

Algemeen

Onder het kopje ‘algemeen‘ vindt u nuttige informatie over Spanje. Over de monarchie, valuta, maar ook regelmatig tips van de redactie.

Actueel

Bij het onderdeel ‘actueel‘ plaatsen wij actuele nieuwsberichten met betrekking tot Spanje die van invloed kunnen zijn op het toerisme. In de rubriek noticias zijn wij ook gestart met het dossier ‘covid-19’, met informatie over het coronavirus in Spanje.

Autonome regio’s

In de rubriek autonome regio’s bieden wij u een overzicht van de verschillende autonome regio’s van Spanje. We proberen u vanuit onze eigen ervaring een zo goed mogelijk beeld te geven van de verschillende regio’s in Spanje.

Steden

Bij ‘steden‘ geven wij u een overzicht van een aantal steden die de moeite van een bezoek zeker waard zijn.

Costas

Bij het onderdeel ‘costas‘ geven wij u een overzicht van de diverse kustgebieden en badplaatsen, zoals de populaire Costa Brava en de Costa del Sol.

Wij wensen u veel leesplezier.

 

Geef een reactie